Sweden Eco, ons verhaal

Sweden Eco, de naam zegt het al, komt uit Zweden. Uit Valdemarsvik om precies te zijn. Het is de merknaam in het bezit van Carina en Jerker Schwartz. Zij runnen het familiebedrijf RS Biokosmetik AB. Het bedrijf zelf is door Carina’s moeder ruim 35 jaar geleden opgericht. In die tijd heeft ze zich volledig beziggehouden met het maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten.
Via een Zweedse collega kwam ik (Richard Kroese) in contact met het familiebedrijf. Ik heb meer dan 15 jaar veel in Zweden gewerkt en ben in de loop van de jaren fan geworden van het land en hoe het omgaat met het milieu. Daarnaast had mijn Zweedse collega Margareta opgemerkt dat ik een uitdaging had met mijn huid. Vaak was dit droog en jeukerig. De standaard methode is een medische creme erop smeren, die vaak een verdunning van de huid tot gevolg heeft.
Via Margareta kwam ik in contact met de producten van Rosenserien. Ze hadden zo’n 4 jaar geleden een volledige mannenlijn uitgebracht die ook nog eens zeer milieubewust werd geproduceerd en op de markt gebracht.
Na deze introductie ben ik de producten blijven gebruiken. Ze voelen goed aan, zijn rustig op de huid, ruiken fris maar niet overheersend en ook nog eens gericht op de zelfbewuste man die het belangrijk vindt om stap voor stap zijn voetprint van microplastics te verminderen.
Toen zich begin 2021 de mogelijkheid voordeed om Sweden Eco naar Nederland te halen, was daar de kans om ook in ons land mensen enthousiast te maken voor deze mooie huidverzorgende producten voor mannen.
Welkom op de Sweden Eco site. Ik hoop dat ook jij zo enthousiast wordt.
Zweden Eco SwedenEco
SwedenEco Eland
SwedenEco chalet
SwedenEco meer
Richard Kroese
Zweden Eco SwedenEco
Winkelwagen